Zinnen vertalen van Nederlands naar Engels

U wilt zinnen vertalen van het Nederlands naar het Engels? Hier beschikt u over een online tool die u daarbij helpt, klikt u op de grote rode knop hieronder om dadelijk daar naar toe te gaan.

Vertalen van Nederlands naar Engels zinnen

Het vertalen van Nederlands naar Engelse zinnen

 


Heeft u altijd al zinnen willen vertalen? Klik op de banner hierboven om dadelijk te starten.

Gratis vertalen van het Nederlands naar het Engels en allerlei andere talen.

Waarom vertalen van het Nederlands naar het Engels zinnen?
Nederlandstalige websites genoeg die u vertaal mogelijkheid aanbieden. Waarom nu nog een vertalingwebsite? Het antwoord is: bijna alle Nederlands talige vertaalmachines vertalen enkel maar maar woorden. En woordjes vertalen is nu niet wat de meeste mensen doen. Daar is dan een woordenboek uit de kast goed voor.

Zinnen vertalen is een vak apart. Daar komt ook veel meer bij kijken, technisch als organisatorisch. Probeer maar grammatica structuren uit allerlei andere werelddelen die sterk verschillend zijn per land programma technisch aan te pakken. Erg lastig. Op deze website is dat goed mogelijk.

Probeert u het zelf maar!

www.vertaling-nederlands-engels.nl

Tags: , , , ,

Vertaling Nederlands Engels is opgezet door J.C. van den Dikkenberg. Ik heb deze website op gezet omdat ik van mening ben dat er nog niet een dergelijke Nederlandse vertaalwebsites bestaat. Wel is het mogelijk woorden of zinnen te vertalen, maar geen complete teksten zoals op deze website. Doordat ik mijn eigen software bedrijf heb heb ik zelf alle kennis in huis om deze website te onderhouden, feedback is welkom! Het geheel dynamisch maken van de vertaalpagina was de grootste uitdaging voor deze website. Heb je opmerkingen, ik hoor het graag! En zal persoonlijk reageren.

Eén reactie op “Zinnen vertalen van Nederlands naar Engels”

echt geweldig het vertaalt niet zoals andere vertaalmachines letterlijk