Vertalen Nederlands Engels

Vertalen Nederlands Engels kan een fluitje van een cent zijn met onze geautomatiseerde vertaler. Een goede vertaler let op de spelling, de grammatica en de juiste stijl van de tekst. Zeer snel online vertaler van het Nederlands naar het Engels. Typ slechts uw tekst in die u vertaald wilt hebben en het resultaat staat reeds op het scherm. Geen enkele vertalingsmachine op het internet die geautomatiseerd is zonder tussenkomst van mensen is geheel foutloos.

Echter is vertaling Nederlands Engels hierop een uitzondering, aangezien spelfouten zeer zelden (1 op 100.000 woorden) en grammaticale fouten zelden (1 op 10.000) woorden voorkomen. Het is dus wel zaak uw vertaalde woorden te controleren op juistheid, maar u mag kwaliteit verwachten van Nederlands Engels vertalen. Ook alle andere talen naast Nederlands Engels zijn ondersteund, dus ga uw gang.

Voor vertalen Nederlands Engels klikt u op deze knop:

Vertalen Nederlands Engels

 

Snel vertalen Nederlands Engels

Origineel en snel vertalen van Nederlands in het Engels, het kan een  'crime' zijn. Woordje voor woordje vertalen met een vertaalmachine die de grammatica van de vertaling niet zo nauw neemt. Het beste neemt u een tekst vertaler. Onderaan deze pagina vindt u daar de link van. Ook kunt u de grote knop hierboven aanklikken zodat u dadelijk kunt starten met het vertalen nederlands engels. Deze zeer precieze en snelle vertaaltool is in 2011 opgezet door Vertaling Nederlands Engels.nl. U doet er goed aan te vertaling wel te controleren nadat u te vertaling voor u ziet, aangezien het machinaal gebeurt en er geen tussenkomst van mensen bij is. Graag horen wij uw suggestie over uw Nederlandse Engelse of andere talen vertaling indien u tips heeft.

 

Vakkundig vertalen Nederlands Engels

Nadat vele vertaalmachines het vertikte een Nederlandse vertaling vakkundig in het Engels om te zetten, is Vertaling Nederlands Engels.nl gestart. Een vakkundige vertaling vindt u op deze website. Onze vertaling Nederlands Engels vertaalmachine online kan uw woorden, zinnen, teksten en complete Word documenten omzetten in de juiste taal. Geen enkele gangbare taal uitgezonderd. Vakkundige vertalingen kunt u op deze website maken. Tips voor opmerkingen kunt u onder elke pagina insturen.

 

Vertalen Nederlands Engels grammatica

Over de grammatica omzetting van het vertaalprogramma hoeft u niet in te zitten. Foutloos is zonder menselijke tussenkomst wel niet mogelijk, maar bijna foutloos redden we toch bijna. Zeker voor de vertalingen van Nederland in het Engels. De zeer precieze vertaling kan echter wel fouten bevatten, voornamelijk als de zinsconstructie van uw oorspronkelijke tekst zodanig is dat het programma hiermee niet overweg kan, ofwel niet juist is. Mogelijk moet u daarop een aantal wijzigingen in de originele tekst maken, voor u dadelijk het vertaalresultaat aanpast. Na het aanpassen van de oorspronkelijke tekst wordt daarna de grammatica wel juist toegepast.

 

Vertalen Nederlands en Engels online

Online heeft de toekomst zegt men. Waarom? Neem nou Nederland en Engeland, allebei met het aantal internetaansluitingen boven de 70%. Dus vertalen Nederlands Engels is zeer snel online te vinden.  Zou het vertaalprogramma op CD uitgebracht worden, dan kunt u er van op aan dat u elke maand een nieuwe CD zou moeten aanvragen. Aangezien updates updates aan het vertaalprogramma online onmerkbaar voor u uitgerold worden achter de schermen. Daar heeft u geen hinder van, en u profiteert van een gratis programma.

 

Zie hier een link naar de vertalen nederlands engels website.

 

Tags: , ,

Vertaling Nederlands Engels is opgezet door J.C. van den Dikkenberg. Ik heb deze website op gezet omdat ik van mening ben dat er nog niet een dergelijke Nederlandse vertaalwebsites bestaat. Wel is het mogelijk woorden of zinnen te vertalen, maar geen complete teksten zoals op deze website. Doordat ik mijn eigen software bedrijf heb heb ik zelf alle kennis in huis om deze website te onderhouden, feedback is welkom! Het geheel dynamisch maken van de vertaalpagina was de grootste uitdaging voor deze website. Heb je opmerkingen, ik hoor het graag! En zal persoonlijk reageren.

7 reacties “Vertalen Nederlands Engels”

Een leuk initiatief en degelijk opgezet! (…)

Dit gaat echt snel. Bedankt, dit hoort vanaf nu bij mijn favorieten.

Geachte heer/mevrouw,

Is het handig om niet te veel zinnen direct in te voeren ? Of kan het programma ook een hele pagina direct vertalen in Engels ? Kunt u eventueel ook tegen een vergoeding na internetvertaling mijn concept nakijken zodat ik een foutloos in het Engels vertaald boek kan publiceren ? Alvast bedankt voor uw reactie, vriendelijke groet, Ronald Jansen, Hoogeveen

Beste Ronald,

U kunt inderdaad meerdere zinnen tegelijk vertalen. Echter kan de vertaling grammaticaal niet helemaal in orde zijn bij onze automatische vertaalmachine.
Indien u het boek via email mij kunt toesturen, dan kan ik voor u berekenen wat het kost om de complete vertaling voor u na te kijken. Heeft u ook het origineel in het Nederlands?
Is het wel in een aanpasbaar formaat, bijvoorbeeld een Word bestand?

U kunt mij emailen via keesjan (at) cannect (punt) nl voor verder contact.

Ik hoor het wel,

Met vriendelijke groet,

Keesjan van den Dikkenberg
Cannect Webdiensten

als ik een zin in het vakje zet gebeurd er niets..wat doe ik verkeerd?

Beste Tineke,

Welke browser gebruik je? Het kan zijn dat er een foutje in ons systeem geslopen is. In ieder geval bedankt voor het melden, we zullen het uitzoeken.

Alvast bedankt voor je reactie!

hoi hij doet het ok doei