Vertaalpagina voor zinnen

Zinnen vertaalpagina hier online. Zinnen vertalen kan niet op elke site.  Vaak is woordjes vertalen het motto.

 

Hier kunt u wel zinnen vertalen op onze vertaalpagina! Klik op de onderstaande knop om dadelijk zinnen te gaan vertalen.

 

Vertaalpagina zinnen

 

Online kunt u vele vertaalpagina's vinden, echter dit beperkt zich meestal tot een enkel woord. Wilt u echter zinnen vertalen, dan komt u niet snel een website tegen die dat ondersteunt. Zeker die Nederlands Engels volledig ondersteunen, dat is zoeken naar een spelt in de hooiberg. Op deze pagina kan het echter allemaal, onderaan dit artikel staat een linkje naar de vertaal pagina, of klik op de grote knop..

 

 

 

Vertaal zinnen pagina

Onze zinnen vertaalpagina is geheel gratis in gebruik. Ook zal de vertaalpagina zinnen gratis blijven.

Dat houden de vertaalmachine supportkosten erg laag door alles in eigen beheer te houden.

Door geen enkele techniek door kostbare mensen te laten uitvoeren bieden wij u een gratis alternatief aan voor de vele betaalde en slecht werkende diensten die er op internet rondzwerven.

Zo lang wij support krijgen van onze gebruikers kunnen wij deze vertaalpagina van zinnen online houden.

 

Vertaalpagina zinnen

 

Het is ons er alles aan gelegen dat je ervaring met de vertaalpagina zinnen helemaal top is. Vul daarom gerust een reactie op onze vele pagina's in en je krijgt meestal dezelfde dag nog een reactie terug.

Technische details kunnen we ook verstrekken op aanvraag, doe gerust een mailtje als je wilt weten hoe het vertalen op deze website werkt. En hoe het technische vertaal gedeelte op de achtergrond werkt. Nederlands Engelse vertalingen en andersom, daar is deze website voor gemaakt maar alle talen worden ondersteund!

 

 

Ga snel naar: vertaalpagina zinnen

 

 

Tags: , ,

Vertaling Nederlands Engels is opgezet door J.C. van den Dikkenberg. Ik heb deze website op gezet omdat ik van mening ben dat er nog niet een dergelijke Nederlandse vertaalwebsites bestaat. Wel is het mogelijk woorden of zinnen te vertalen, maar geen complete teksten zoals op deze website. Doordat ik mijn eigen software bedrijf heb heb ik zelf alle kennis in huis om deze website te onderhouden, feedback is welkom! Het geheel dynamisch maken van de vertaalpagina was de grootste uitdaging voor deze website. Heb je opmerkingen, ik hoor het graag! En zal persoonlijk reageren.

2 reacties “Vertaalpagina voor zinnen”

“Zeker die Nederlands Engels volledig ondersteunen, dat is zoeken als een spelt in de hooiberg. Op deze pagina kan het echter allemaal, onderaan dit artikel staat een linkje naar de vertaal pagina, of klik op de grote knop.”

Klok en klepel? De uitdrukking luidt toch “zoeken naar een speld in een hooiberg”?
Zou ik even veranderen, staat zo gek op een pagina over (Nederlandse) taal!

Verder alle lof! Ziet er prima uit.

Groet

Beste Jenneke,

Hartelijk bedankt voor je respons, zo houden we de site netjes. Je hebt inderdaad gelijk, ik zal het direct aanpassen!

Succes verder.