Gratis zinnen vertalen nederlands engels

Zinnen van het Nederlands naar het Engels gratis?

Klik op de button hieronder om direct te starten met ons gratis zinnen vertaal programma:

Vertaling van zinnen van Nederlands naar Engels gratis

Voor gratis vertalen van zinnen Nederlands Engels klik dan hier!Snel omzetten van de ene taal naar de andere kan een lastige job worden. De meeste vertalings machines zetten alleen maar naar een paar talen om, of ze ondersteunen alleen woordvertalingen en niet gehele zinnen.

Als ze al zinnen vertalen dan is het een betaalde of niet gratis dienst. En dat is jammer, het web is ervoor om gratis diensten aan te bieden omdat het ook kan.

Daarom heeft Vertaling Nederlands Engels ervoor gekozen om deze dienst zo op te zetten dat ieder kosteloos er gebruik van kan maken.

Suggesties voor het vertalen van zinnen?
Je kunt ze via ons formulier naar ons toesturen en we behandelen ze met alle respect.

Succes met het gratis vertalen!

Tags: , , , ,

Vertaling Nederlands Engels is opgezet door J.C. van den Dikkenberg. Ik heb deze website op gezet omdat ik van mening ben dat er nog niet een dergelijke Nederlandse vertaalwebsites bestaat. Wel is het mogelijk woorden of zinnen te vertalen, maar geen complete teksten zoals op deze website. Doordat ik mijn eigen software bedrijf heb heb ik zelf alle kennis in huis om deze website te onderhouden, feedback is welkom! Het geheel dynamisch maken van de vertaalpagina was de grootste uitdaging voor deze website. Heb je opmerkingen, ik hoor het graag! En zal persoonlijk reageren.

3 reacties “Gratis zinnen vertalen nederlands engels”

Ik wil deze gebruike, maar vind nou nergens het veldje van waar ik het woord dat vertaald moet worden, in kan typen… Dus das beetje gebruiksonvriendelijk, maar ik zoek vrolijk verder… 🙂

Groetjes!

Beste Williejanne,

Nou dan hoef je niet verder te zoeken hoor, er staat in het artikel: “Klik op de button hieronder om direct te starten met ons gratis zinnen vertaal programma”

Dus klik je daar op, dan kun je dadelijk gaan vertalen!

het is erg leuk om zo engels te leren he