Engels zinnen vertalen

Engels zinnen vertalen hier online op vertaling Nederlands Engels.nl! Geen inlog vereist, zeer snel in het vertaalwerk, en een ongelimiteerd aantal zinnen vertalen Engels! Waar andere websites alleen woordjes kunnen vertalen, kunt u hier terecht met volledige teksten, zonder limiet.

Klik op de button hieronder om direct te starten met het vertalen van Engelse zinnen.

Engels zinnen vertalen

Vertalen Engelse zinnen

Online vertalen van zinnen uit het Engels naar het Nederlands gaat op deze website in een handomdraai. Grammaticaal juiste teksten en uit Engels vertaalde zinnen. Dat is waar u hiervoor terecht kunt. Klik op de button bovenin dit artikel, of gebruik de link onderaan deze pagina.

 

Heeft u suggesties voor onze vertaalmachine? Dan kuntĀ  u reageren op alle artikelen, maar ook op de pagina van de vertaalmachine. Uw input is voor ons waardevol!

 

Ga naar: http://vertaling-nederlands-engels.nl

 

Tags: , ,

Vertaling Nederlands Engels is opgezet door J.C. van den Dikkenberg. Ik heb deze website op gezet omdat ik van mening ben dat er nog niet een dergelijke Nederlandse vertaalwebsites bestaat. Wel is het mogelijk woorden of zinnen te vertalen, maar geen complete teksten zoals op deze website. Doordat ik mijn eigen software bedrijf heb heb ik zelf alle kennis in huis om deze website te onderhouden, feedback is welkom! Het geheel dynamisch maken van de vertaalpagina was de grootste uitdaging voor deze website. Heb je opmerkingen, ik hoor het graag! En zal persoonlijk reageren.

2 reacties “Engels zinnen vertalen”

Ik vind dit site eigenlijk wel goed en het vertaald de zinnen vrij precies

Mijn complimenten voor deze site. Eerder heb ik andere site geraadpleegd maar dat noem ik geen vertalen. Er wordt letterlijk vertaald waardoor ik verder van huis ben.
Bij deze site geschiedt het vertalen gelijk en de juiste zinsconstructie.
heel hartelijk bedankt.